172

Beplanting

Een hoveniersbedrijf is geen hoveniersbedrijf als de beplanting geen zeer belangrijke plaats inneemt in de tuin die door hen aangelegd wordt. En een tuin is geen tuin zonder beplanting. Beplanting geeft diepte, hoogte, kleur, geur, herkenning en vele verrassende effecten aan uw tuin, en niet te vergeten werkt een goed onderhouden beplanting waardeverhogend voor uw onroerend goed.

De aanwezigheid van planten heeft een positief effect op het welzijn van mensen. Het wordt ervaren als rustgevend en als de beplanting goed is samengesteld heeft de tuin het hele jaar door sierwaarde.

Steeds populairder worden vlinder en insectentuinen. Door gebruik van vlinder- en insectenaantrekkkende beplanting werkt u ondanks de vele bebouwing in Nederland mee aan de instandhouding van veel dieren en vogels.

Wij kunnen een breed assortiment leveren:

  • Bomen
  • haagbeplanting
  • Vaste planten, lavendel en grassen
  • Heesters en coniferen
  • Rhododendrons
  • Fruitbomen, struiken, kruiden

Dit alles is leverbaar in gangbare, maar veel planten ook in zware en zeer zware maten

Vaak rechtstreeks van de kwekerij en soms via de tussenhandel.

Met mijn kwekers achtergrond is het realiseren van een mooie en uitgebalanceerde beplanting voor uw tuin die het hele jaar sierwaarde heeft een van de topkwaliteiten van ons bedrijf.

Aan de hand van een gesprek komen wij erachter wat uw wensen zijn, welke bloemkleur combinatie u mooi vindt of dat u juist een combinatie van bladkleuren en weinig bloemen mooi vindt. Vervolgens kunnen wij een beplantingsplan voor u maken, zodat u er zeker van kunt zijn dat alles op elkaar is afgestemd in combinatie met de juiste aanplantaarde en nazorg.

Offerte aanvragen

Sluiten