ontwerp

Ontwerp

Gaat u een nieuwe of andere woning betrekken met een tuin die nog leeg is of niet voldoet aan uw wensen, dan is het een goed afgestemd ontwerp de basis voor een goed eindresultaat.

Tijdens een vrijblijvend gesprek komt naar voren wat u voor stijl en kleuren u mooi vindt, hoeveel tijd u wil en kan besteden voor het onderhoud of dat u dat gedeelte gaat uitbesteden. En niet te vergeten of dat uw tuin een eetbare-, sier-, leef/relaxtuin is, of een combinatie van beide.

Door het aanreiken van diverse idee├źn en een goed advies ontstaat er een ontwerp waarbij wij ernaar streven dat tuin in alle seizoenen aantrekkelijk is, en de beplanting u steeds weer verrassen met hun sierwaarde.

Waar vroeger vaak werd gekeken naar wat de klant voor zichzelf belangrijk vond, is het nu zeker zo belangrijk om te kijken naar de ecologische aspecten. Hoe u b.v. vlinders/insecten/vogels/egels etc. aan kunt trekken. Daardoor bevordert u ook de biologische bestrijding (bijv. lieveheersbeestjes die luizen bestrijden). Door het veranderende klimaat is ook de afvoer en/of berging van het hemelwater een belangrijk aandachtspunt tijdens het ontwerp.

Als we dit in kaart gebracht hebben, maken wij een ontwerp passend bij uw pand en op basis van uw wensen.
Voor een uitgebreid ontwerp kunnen wij ook eventueel samen werken wij met een tuinarchitect.

Voor het maken van een schets en/of ontwerp worden kosten in rekening gebracht, deze zijn afhankelijk van de grootte van de kavel.
Indien de offerte doorgaat en wij de werkzaamheden uit mogen voeren, worden de kosten voor het ontwerp en/of schets in mindering gebracht op de laatste factuur.

Tijdens de aanleg/renovatie houden wij intensief contact met u over het ontwerp en de voortgang. In de meeste gevallen zijn aanpassingen tijdens de werkzaamheden nog mogelijk.

Ons doel is om u te ontzorgen en te laten genieten van een tuin/terrein die voldoet aan uw wensen en volledig in balans is.

Offerte aanvragen

Sluiten