Vakkundig advies Persoonlijk contact Uitstekende service
172

Beplanting

Een hoveniersbedrijf is geen hoveniersbedrijf als de beplanting geen zeer belangrijke plaats inneemt in de tuin die door hen aangelegd wordt. En een tuin is geen tuin zonder beplanting.

Beplanting geeft diepte, hoogte, kleur, geur, herkenning en vele verrassende effecten aan uw tuin, en niet te vergeten werkt een goed onderhouden beplanting waardeverhogend voor uw onroerend goed.

Tevens voelen mensen zich in de buurt van planten zich meer op hun gemak en zijn productiever, Vooral in belevingstuinen bij woonzorginstellingen is het zeer belangrijk dat mensen kleuren, geuren en vormen van vroeger herkennen. Steeds populairder worden vlinder en insectentuinen. Door gebruik van vlinder- en insectenaantrekkkende beplanting werkt u ondanks de vele bebouwing in Nederland mee aan de instandhouding van veel dieren en vogels.

Wij kunnen een breed assortiment leveren:

  • Bomen
  • haagbeplanting
  • Vaste planten, lavendel en grassen
  • Heesters en coniferen
  • Rhododendrons
  • Fruitbomen, struiken, kruiden

Dit alles is leverbaar in gangbare, maar veel planten ook in zware en zeer zware maten vaak rechtstreeks van de kwekerij en soms via de tussenhandel. Met mijn kwekers achtergrond is het realiseren van een mooie en uitgebalanceerde beplanting voor uw tuin die het hele jaar sierwaarde heeft een van de topkwaliteiten van ons bedrijf.

Aan de hand van een gesprek komen wij erachter wat uw wensen zijn, welke bloemkleur combinatie u mooi vindt of dat u juist een combinatie van bladkleuren en weinig bloemen wenst. Vervolgens kunnen wij een beplantingsplan voor u maken, zodat u er zeker van kunt zijn dat alles op elkaar is afgestemd in combinatie met de juiste aanplantaarde en nazorg.

Sluiten