Vakkundig advies Persoonlijk contact Uitstekende service
ontwerp

Ontwerp

Of het gaat om een nieuw te bouwen pand of een (gedeeltelijke) renovatie, in beide gevallen is een goed afgestemd ontwerp op basis van uw wensen van groot belang en de basis voor een goed eindresultaat. Tijdens de gesprekken komt naar voren waar een ontwerp aan moet voldoen.

Of het nu gaat om:

  • Functionaliteit
  • Hemelwaterafvoer/berging
  • Inrichten met vlinder/insecten/vogel aantrekkende beplanting
  • Veiligheid
  • Sociale ontmoetingsplaatsen
  • Leefbaarheid
  • CreĆ«ren van ruimte etc.

Waar vroeger vaak werd gekeken naar wat de klant voor zichzelf belangrijk vond, is het nu zeker zo belangrijk om te kijken naar de ecologische aspecten. Hoe u b.v vlinders/insecten/vogels/egels etc. aan kunt trekken. Hierdoor bevordert u ook de biologische gewasbescherming (bijv. lieveheersbeestjes die luizen bestrijden). Door het veranderende klimaat is ook de afvoer en/of berging van het hemelwater een belangrijk aandachtspunt tijdens het ontwerp. Iedere klant en ieder ontwerp vraagt om een andere aanpak.

Wij bespreken de mogelijkheden in combinatie met het budget

Als we dit in kaart gebracht hebben, maken wij een ontwerp passend bij uw pand en op basis van uw wensen.
Voor een uitgebreid ontwerp kunnen wij ook eventueel samen werken wij met een tuinarchitect.

Voor het maken van een schets en/of ontwerp worden kosten in rekening gebracht, deze zijn afhankelijk van de grootte van de kavel.
Indien de offerte doorgaat en wij de werkzaamheden uit mogen voeren, worden de kosten voor het ontwerp en/of schets in mindering gebracht op de laatste factuur.

Tijdens de aanleg/renovatie houden wij intensief contact met u over het ontwerp en de voortgang. In de meeste gevallen zijn aanpassingen tijdens de werkzaamheden nog mogelijk.

Ons doel is om u te ontzorgen en te laten genieten van een tuin/terrein die voldoet aan uw wensen en volledig in balans is.

Sluiten