Vakkundig advies Persoonlijk contact Uitstekende service
jacobs 003

Tuinonderhoud

Kunt u er ook zo van genieten als u aan komt rijden of als u door de tuin loopt, dat de tuin er netjes en verzorgd bijligt? Een tuin is vandaag de dag een plek om te relaxen na een drukke werkdag, te ontbijten, lunchen of dineren met het gezin, familie of vrienden in de zon en de buitenlucht of s’avonds met een glas wijn een goed en/of ontspannen gesprek te voeren op een loungeset onder de sterrenhemel. Een verzorgde tuin geeft uw huis de uitstraling die bij u past en geeft u het thuisgevoel, tevens verhoogd het de waarde van uw onroerend goed.

De medewerkers van Biesheuvel Groenservice kunnen uw tuin op afroep, meerdere keren per jaar of op contractbasis onderhouden van A tot Z. Dit laatste wordt steeds populairder.

Mensen zijn doordeweeks druk met werk, kinderen, huishouden ect. en de weekenden vliegen om met sociale contacten, sport, winkelen etc. En als iemand op oudere leeftijd kan stoppen met werken is het fijn om wat vaker te genieten van de kleinkinderen, regelmatig een weekend weg te gaan of een oude hobby weer op te pakken.

Voor deze doelgroepen en nog veel meer is het laten onderhouden van de tuin tegen een vooraf afgesproken tarief per maand of kwartaal een uitkomst en blijft de tuin echt een plek om te genieten.

Of het nu gaat om het snoeien, gazononderhoud, bemesten, blad ruimen, reinigen van verhardingen of vlonders, kleine werkzaamheden aan het huis. Niets is teveel voor ons.

Ons doel is om u te ontzorgen en te laten genieten van een tuin die voldoet aan uw wensen en volledig in balans is.

Offerte aanvragen

Sluiten