Vakkundig advies Persoonlijk contact Uitstekende service
20170713_080858[1]

Tuinonderhoud

Een goed onderhouden tuin/terrein is een aanwinst voor uw bedrijf, woonzorginstelling, winkelcentra etc.

Het geeft uitstraling aan het pand en werknemers die tijdens de pauze een rondje door de tuin lopen gaan daarna weer met frisse moed aan het werk. Het is ruimschoots bewezen dat mensen in een groene omgeving zich prettiger en productiever voelen wat leidt tot minder verzuim, een betere sfeer en meer omzet.

Tevens wordt de waarde van uw onroerend goed mede bepaald door hoe het er rondom het pand uitziet qua parkeervoorziening, straat/loopverlichting, verzorging beplanting etc.

De medewerkers van Biesheuvel Groenservice kunnen uw tuin op afroep, meerdere keren per seizoen of op contractbasis onderhouden van A tot Z. Dit laatste is zeer populair bij de zakelijke markt. Wij werken zoveel mogelijk met elektrische apparatuur om stank en geluidsoverlast zoveel mogelijk te beperken

Voordelen:

  • De tuin is altijd een visiteplaatje
  • Afgesproken bedrag per jaar
  • Betaling per maand of kwartaal
  • Of het nu gaat over snoeiwerk, bemesten, gazononderhoud, blad ruimen, gladheidsbestrijding, reinigen van bestratingen etc. Niets is teveel voor ons.

Ons doel is om u te ontzorgen en te laten genieten van een tuin/terrein die voldoet aan uw wensen en volledig in balans is.

Sluiten