Vakkundig advies Persoonlijk contact Uitstekende service

Missie en visie

Wij mogen op de aarde wonen en vinden dat wij verantwoord met de schepping om moeten gaan.

Indien mogelijk werken wij met accu gereedschappen en laden die op met de stroom die opgewekt wordt met onze zonnepanelen.

Wij gebruiken organische/biologische meststoffen

Wij adviseren bij nieuwe en/of renovatie projecten over de duurzame mogelijkheden op het gebied van hemelwaterafvoer/opslag, biodiversiteit, hittestress etc.

Op ons bedrijf zijn wij sinds 2021 druk bezig met energiebeparende maatregelen. In Q1 van 2023 wordt het aantal zonnepanelen uitgebreid, daardoor kunnen wij meer machines die fossiele brandstoffen gebruiken vervangen door accu machines en verbruiken wij vanaf 1-1-2023 minimaal 60% minder fossiele brandstoffen ten opzichte van 2021.

De tuin is een belangrijk verlengstuk van uw persoonlijke leefomgeving.
Een tuin moet kunnen bijdragen aan uw welzijn, plezier en ontspanning.

Het is daarom heel belangrijk dat de tuin goed is afgestemd op uw
wensen en uw mogelijkheden.
Het is daarom van belang dat wij ruim de tijd nemen om goed met elkaar af te stemmen wat uw
wensen zijn. U moet de juiste informatie en adviezen krijgen en erop kunnen vertrouwen dat uw tuin of bedrijfsterrein vakkundig en met respect voor de natuur onderhouden wordt.

We houden rekening met de wisseling van seizoenen, de samenstelling van kleuren en het gebruik van materialen. De natuur is altijd in beweging en een goede hovenier beweegt hier in mee maar is ook in staat met de wensen van de klant mee te bewegen.
Het streven is altijd een tevreden klant die voldoening uit zijn tuin haalt.

Uiteraard altijd in overleg met de klant.

Sluiten