Vakkundig advies Persoonlijk contact Uitstekende service
new-year-plants

Referenties

Op deze pagina kunt u referenties lezen van klanten die u voorgingen.

B. Marechal

De tuinen van onze woonzorgcomplexen worden fantastisch onderhouden. Ik ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit. Onze bewoners genieten weer van het groen en sinds Biesheuvelgroenservice het onderhoud doet ontvangen we alleen maar complimenten ! Teamleider hoteldienst WZC Bunninchem, Hof van Rhijnwijck en de Weerdenhof stichting Quarijn.

Pia Klaver

Biesheuvel heeft 15 jaar geleden onze tuin incl. bestrating aangelegd en sinds die tijd onderhouden. Afgelopen jaar e.e.a. vernieuwd en alweer mooi! Kees Biesheuvel en zijn mensen zijn harde werkers, regelen alles wat je maar vraagt en het is ook nog eens buitengewoon gezellig als ze er zijn. Echte toppers!! Ik beveel ze van harte aan, ik heb een prachtige tuin en dankzij Biesheuvel Groenservice is het onderhoud gegarandeerd!

Johanna van Oord

Vandaag zijn de medewerkers van Biesheuvel weer geweest, zoals altijd is het weer glad, strak, opgeruimd en netjes. Alles weer op tijd gesnoeid en gepland, altijd netjes in overleg. De medewerkers zijn netjes, beleefd en weten wat ze doen! En dat alles voor een nette prijs! Ze denken goed mee en werken hard. U krijgt er echt geen spijt van! Kwaliteit en service zoals het hoort!!!!

Jan Kuiper

Gezien het feit dat we een kleindochter kregen en we daarvoor de vijver wilden dempen hebben we Kees gevraagd of hij de klus wilde uitvoeren. Kees heeft tot volle tevredenheid een leuk ontwerp gemaakt met twee watertafels zodat er toch nog water in de tuin is maar waardoor de tuin wel kleindochter safe is geworden. De uitvoering is ook perfect verlopen. Voor mijn verjaardag was de tuin af zoals afgesproken. Ik kan hem zeker aanraden als hovenier met ideeen.

Femke Post- de Vries

September vorig jaar hebben we besloten na 5 jaar de tuin volledig te vernieuwen. Wat we niet meer wilde, dat was duidelijk maar wat dan wel, dat was lastiger. Biesheuvel had een aantal jaar daarvoor de tuin van de buren aangelegd. Zij waren zeer tevreden over de kwaliteit en services. Om die reden hebben we Kees Biesheuvel uitgenodigd naast nog een aantal anderen tuinders. Het was voor ons vrij wel meteen duidelijk dat Biesheuvel alleen al met zijn idee├źn en ontwerp er met kop en schouders boven uitstak. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en dit vertaald naar een prachtig ontwerp, net even anders dan anders. Ook de aanleg is met zorg, netheid en kwaliteit uitgevoerd. Nu een jaar verder kan ik met alle eerlijkheid zeggen dat we zeer maar dan ook zeer tevreden zijn met de tuin!

Karin Klop

Onze tuin was rommelig en lastig in onderhoud. Na eerst zelf een schets gemaakt te hebben kwam Kees kijken en die heeft een veel beter ontwerp gemaakt. Ook de begeleiding bij het kiezen van de juiste materialen was geweldig. De nieuwe tuin is nu voorzien van nieuwe tegels en mooie gaaswanden gevuld met plakjes boomstam. De oude beplanting en bomen zijn hergebruikt en veel beter terug gezet. Door te spelen met hoogte en schuine lijnen lijkt de tuin veel groter en hebben we veel meer privacy. We hebben nu een heerlijke tuin die aansluit bij het gebruik door ons gezin.

Sylvia van Zuilen

Kees Biesheuvel kwam ruim 17 jaar geleden vrijblijvend langs voor tuinontwerp voor ons nieuwe huis. Direct was voor ons duidelijk dat we hier spraken met een zeer kundig, creatief en praktisch resultaatgerichte aanpak van hovenier Biesheuvel. Met als resultaat een prachtig aangelegde tuin, veel service en kwaliteit. Inmiddels verhuisd naar een ander huis en wederom weer perfect zorg gedragen voor een mooie onderehoudsvriendelijke tuin. Het jaarlijks tuinonderhoud en snoeiwerk wordt tot in de puntjes verzorgd door Kees en hardwerkend vakkundig personeel.

Fam Denkers

20 jaar geleden werd onze tuin ontworpen en aangelegd door boomkwekerij Lakersveld, van de vader van Kees Biesheuvel. Kees onderhoudt al geruime tijd onze tuin. Hij en zijn personeel zijn deskundig, ze verzetten veel werk, en ze zijn service en klantgericht. De afgelopen jaren heeft Kees uitstekend werk verzet bij groot onderhoud aan onze tuin. Onlangs is door hem ook onze zieke kastanjeboom vervangen door een mooie maar een mooie amberboom (Liquidambar styraciflua). Zijn adviezen zijn altijd raak!

Karin Snikkers

Helemaal blij, in anderhalve dag hebben we een prachtig nieuw terras en een vernieuwde schutting met dank aan Geert en Matthijs. Wij zijn klaar voor een mooi voorjaar en zomer.

Referenties

M v B


Hoi Kees,


Alsnog bedankt dat Koen langs is geweest met Violen Het is mooi dat jij als bedrijf deze service geeft, complimenten.


Ook wil ik je zeggen dat het bijzonder is hoe jij "de jongens", die vaak als jonge jongens bij jou komen weet op te werken tot nette goede hoveniers. We hebben het eerst bij Peter gezien, hij deed eerst zijn werk onder begeleiding en nu is hij zo zelfverzekerd, een enorm verschil met toen hij begon.

Nu kwam Koen voor het eerst alleen. Met een bus met aanhanger, harstikke stoer natuurlijk. Maar ook zo zelfstandig als wat geworden.
Knap dat jij die jongens die het vak willen gaan uitoefenen zo kan opleiden/begeleiden dat het resulteert in mannen die je heel goed "over de vloer" kunt hebben. Netjes zijn en fatsoensnormen hebben, dat heb ik wel eens anders gezien hoor. Ik denk dat de tuinbouwschool zijn handjes dicht mag knijpen dat ze zo'n adres als dat van jou hebben om stage te lopen, en zo mogelijk te blijven werken.
Nou goed, ik denk dat de boodschap duidelijk is, ik hoop dat de violen een beetje "de eerste viool gaan spelen" en de kleuren blijven geven zoals het nu bij staat. En Koen, die komt er ook wel, leuk joch, enthousiast en kan niet wachten tot hij zijn diploma heeft en de schooltijd achter hem ligt!!
vast een goede en betrouwbare kracht.

hartelijke groet,

mevr H. uit Ijsselstein

Dat snelheid niet ten koste gaat van kwaliteit mocht ik bij Biesheuvel ontdekken.

Binnen 2 dagen was mijn tuin bestraat, een prieel betimmerd en hadden de mannen alles fantastisch netjes achtergelaten.
Buitengewoon beschaafde en sympathieke mannen.
en uiteraard daarna een telefoontje van meneer Biesheuvel of alles naar wens was gegaan.

alleen maar complimenten.

met vriendelijke groet,

Sluiten